Mladotice poprvé nebodovaly, narazily v Heřmanově Huti!

12.10.2015 13:11

Domácím se povedl cenný skalp! Těsnou výhrou obrali o všechny body Mladotice, které tak opustily dělenou první příčku, naopak jejich soupeř se sápe tabulkou vzhůru.

Duel byl od úvodního hvizdu jako na houpačce, každou chvíli se pomyslná dirigentská hůlka přesouvala z rukou jednoho týmu do rukou druhého. Jako první svého tlaku využili domácí, kteří udeřili za necelou čtvrt hodinu hry. Konkrétně ve dvanácté minutě střetnutí přišel roh Heřmanovy Hutě, který byl rozehrán nakrátko. Načechraný centr do vápna následně vyslal Cajthamr a Martin Veselovský jej uklidil do sítě. To lídra tabulky probudilo, ovšem v největší šanci napálil Otakar Krofta pouze tyč. Když už se zdálo, že poločasový výsledek je udán, přilétl do pokutového území domácích centr ze strany, který trefil na půl obránce s hostujícím Zdeňkem Slachem. Tak či onak, o přestávce bylo skóre vyrovnané.

Čtyři desítky diváků, kteří si našli při sobotním podvečeru cestu přímo na stadion, tak ve druhé půli plni napětí očekávali, jak, a jestli vůbec, dalších pětačtyřicet minut rozhodne. A rozhodlo. Zhruba po hodině hry autor první trefy Veselovský odcentroval z volného přímého kopu přímo na hlavu Martina Laka, který rozsekl napínavý duel. Hosté se ještě pokusili v závěru svého soupeře zatlačit, vynutili si i druhou žlutou kartu na Janu Lakovi, skóre se však již nezměnilo. Domácí tak letos jako vůbec první odkázali Mladotice oloupit o všechny body.      

Ohlasy k zápasu

TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: "Byl to boj, kdy měli více ze hry jednou domácí,  jednou hosté se šťastnějším koncem pro nás. I když jsme vlastně vstřelili všechny tři branky."
TJ Sokol Mladotice
Kučera Zdeněk: "Vyrovnaný zápas. My jsme měly čtyři tutové šance i tyč, oni proměnili dvě šance ze standartních situací. My měli gólovky, oni byli šťastnější."

Zpět