MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 9. kolo I.B třída

19.10.2013 15:30

Heřmanova Huť - Kdyně  4:2 (4:0)

branky : 7´ Lakó V., 15´ Lakó J., 25´ Poslední Jar.,

33´ Veselovský

hráči, kteří nenastoupili: Konvalinka, Kaprál, Poslední Jak.

střídání : 80´ Brož za Poslední Jar.

                               

 

Po výprasku v Chodovce jsme měli ideální možnost si napravit reputaci v domácím zápase s poslední Kdyní, která však měla stejně bodů jako my, takže nás určitě nečekala procházka růžovým sadem. Před samotným utkáním jsme měli sraz o něco dříve než bývá zvakem, ale byla to nutnost, páč nám trenér musel vyčinit za výsledky, které jsme uhráli v době jeho nepřítomnosti. Mytí hlav proběhlo v naší osvěžovně na hřišti a bylo ukončeno sázkou mezi hráči a trenérem. Možná výhra je nakonec pro mužstvo zajímavá, ale nutno podotknout, že mohla přímo luxusní, alespoň co se týká návthů, které padly, bohužel máme v mužstvu hráče, kteří by si jí z vážných rodinných důvodů nemohli dostatečně vychutnat. Trenéra Zenkla určitě nepotěšilo jen to, že v pondělí měli dávat díl Okresního přeboru, kde se objevuje jeho jmenovec, ale hlavně byl rád, že k souboji se Kdyní vrátil do kabiny i pan Paveza, který je jistotou na pozici stopera.

První poločas jsme začali tradičně ve velkém stylu a prakticky hned jsme soupeře k ničemu nepouštěli. Naše aktivita byla poměrně brzy odměněna vedoucí brankou, když se po standardce dostal k míči Komín a neomilně donesk do branky Kdyně. O pár minut později bylo veselo ještě více, to se do listiny střelců zapsal Casio. Dalším úspěšným střelcem se stal Vesi a jako poslední se do černého trefil Posledňák. Výsledek 4:0 po poločasu sice vypadal jednoznačně, ale musíme si přiznat, že kdyby hosté proměnili nějakou z tutovek co měli, tak to tak hezky vypadat nemuselo.

Ve druhém poločase jsme se bohužel vrátili ke hře, kterou jsme se prezentovali v předešlých zápasech a tak jsme se nemohli divit, že Kdyně začala kousat. Naštěstí hosté neměli svůj den a tak se jim povedlo skŕovat pouze dvakrát. My jsme si sice, i přes tu bídu co jsme na hřišti předváděli, vypracovali nějakou příležitost, ale všechny již byly nevyužity. Nakonec jsme se se Kdyní protrpěli k vítězství 4:2, ale jak se říká, historie se neptá jak jsme k vítězství dospěli, ale hlavní je, že tři body do tabulky jsou naše ;-)

Zpět