MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 9. kolo I.B třída IV. TŘÍDA sk. "A"

02.11.2013 14:00

Přehýšov - Heřmanova Huť "B"   7:2 (3:0)

Po jednotýdenní pauze, kdy jsme měli volno, jsme tentokrát jeli pro body do sousedního Přehýšova. Jelikož začátek zápasu kolidoval se začátkem zápasu našeho áčka, tak jsme nemohli počítat se žádnou posilou. Jediný áčkař, který s námi jel byl Ulčinho, který šel prubnout koleno, jestli už vydrží zátěž po operaci. První špatnou zprávou pro náš tým bylo to, že jsme věděli, že bude pískat ten nejhorší rozhodčí, který kdy dostal licenci. Karlík Maierů byl viděn kolem oběda v Heřmance U Gubíků a když za něj nikdo nezaplatil útratu, tak se dalo čekat, že nám to sečte při samotném zápasu. Na ten jsme dorazili v počtu dvanácti kusů, takže Owen neměl po dlouhé době dilema se sestavou, pouze řešil na koho vyjde černý Petr, pomyslnou nejkratší sirku si vylosoval Mates.

Od úvodních minut nebyl znát rozdíl v postavení v tabulce mezi námi a domácími a s Přehýšovem jsme hráli vyrovnanou partii, ale opět jsme dokazovali, že zařízení je pro nás menší než pro soupeře. Nejblíže k brance jsme měli v momentě, kdy Bohemák rychle hodil aut, Ulčinho zatáhl míč po pravé straně a poslal centr do ohně, kde se uvolnil Jarda Alaxa, ale kouli poslal pouze do břevna. Co se nám nedaří na jedné straně, to opakujeme na své polovině hřiště, když si soupeř nemůže vypracovat šanci, tak se nad ním slitujeme a svou nedůsledností jim pomůžeme. V prvním poločase jsme Přehýšovu darovali tři šance, kterých dokázal využít. Smutné bylo hlavně to, že domácí měli ve svém středu několik pacientů, kteří měli nervy na pochodu, ale my jsme jejich evidentní slabosti nedokázali využít.

Do druhého poločasu jsme šli s tím, že není nic ztraceno a když trošku mákneme, tak ještě můžeme zápas zdramatizovat, což se nám po chvlice povedlo. Naše posila z áčka, Ulčinho, převzala míč od malého Segiho, povodila si domácí obránce a z gólmana udělala statistu. Bohužel místo dalšího gólu jsme nabídli Přehýšovu dostatek prostoru, aby nám opět utekl na rozdíl tří branek. Po chvilce jsme zaznamenali další trefu, ale hlavní sudí dal nepochopitelně na domácího pomezního a gól malému Segimu neuznal pro údajný ofsajd. Poté se o rozruch postarali psychologové Bohemák s Ulčinhem, prvně jmenovaný byl zfaulovaný a v kleče dokázal zatahat za správné nervové nitky přehýšovského pacienta. Ten Klokana samozřejmě udeřil a měl si vysloužit červenou, nicméně Karlík Maierů si asi redku zapomněl a tak vytasil jen žlutou. Domácí pacient byl nastartovaný a tak ho ze hry dostal Ulčinho, který ho dobře mířenými slovy dostal do takového varu, že přehýšovský trenér neměl jinou možnost, než ho vystřídat. Pak se předvedl opět hlavní sudí, když domácí vstřelili branku z evidentního ofsajdu, který i Owen signalizoval, ale Karlík Maierů má svojí hlavu a gól uznal. Poté už to bylo o ničem, my jsme zcela rezignovali, čímž jsme Efu v bráně doháněli k šílenství, nejlepší brankař na tři měl tak naběhlou žílu, že jí museli vidět i klucí z áčka v Heřmance. Nakonec se nám sice povedlo ještě jednou skórovat, když se do černého trefil Libor Strejc, po přesné přihrávce od Ulčinha, ale Přehýšovu se to povedlo ještě dvakrát. Nakonec jsme si tedy připsali další vysokou prohru, tentokrát 2:7.

Zpět