MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 8. kolo I.B třída

12.10.2013 16:00

Chodová Planá - Heřmanova Huť  8:0 (4:0)

sestava: Kalián - Šůla (60.Kaprál), Veselovský (C), Mencl, Lakó V. - Cejthamr (80.Brož), Lakó J., Beloso (30.Németh), Poslední M. -  Poslední Jar. (89.Sedlák), Lakó M.

hráči, kteří nenastoupili: Konvalinka, Sladký

V osmém kole jsme zajížděli na horkou půdu do Chodové Plané, která byla, vzhledem k postavení obou mužstev tabulce, jasným favoritem. Nicméně každý zápas začíná stavem 0:0 a tak bylo vše na nás, jak se popereme s nepříjemným soupeřem. Při čekání na autobus už bylo jasné, že nás  bude opět jako much, což je potěšitelné, neb i když Heřmanku sužuje nespočet zranění, tak je stále dostatek lidí (chtělo by se říci fotbalistů, ale po výsledku v Chodovce se musí říct, že lidí máme dost, ale fotbalistů sakra málo). Povoz se již zahříval na provozní teplotu a tu všichní hledí, jak si to štráduje na výjezd i Owen, který na jaře domácím pěkně počechral nevíky a dlouho zvažoval jestli nás pojede podpořit. V kapse měl deodorant do očí, kdyby ho někdo z toho trdlákova chtěl pozlobit, tak aby odešel s brekotem. Cesta do Plané probíhala jako vždy zcela v pohodě a tak jsme na zápas dorazili včas, po  zápase by se více hodilo napsal bohužel.

Hned od prvních minut nás domácí pěkně tlačili, ale jejich snaha nevedla k žádnému gólu. My jsme si v klídku pokračovali ve špatných výkonech z posledních zápasů a tak jsme se nemohli  divit, když nám dala Chodovka první gól. My jsme se z něj opět nevzpamatovali a i nadále jsme řešili jak si vůbec dát přesnou přihrávku, nicméně jsme málem vyrovnali. Posledňák se dostal ve vápně k míči a vypálil jedovku směrem k zařízení, bohužel se domácí gólman chtěl asi předvést před nějakou slečnou a tak tutu střelu vytěsnil na břevno. Byla to velká škoda, páč by nás to třeba nakoplo ke zlepšení. Bohužel jsme si na gól museli nechat zajít chuť a tak jsme začali pomáhat domácím svým nedůrazem k co nejlepšímu výsledku. A když ještě odstoupil Javi, kterého zradila třísla, tak začal mazec. Chodovka využívala našich nepřesností a na obranu s brankařem se valil jeden útok za druhým. My jsme byli marní a tak jsme se nemohli divit, když jsme obdrželi nějaký ten gólek, konkrétně byli tři. Hlavně ten poslední v prvním poločase stál za to. To jeden domácí borec vypálil jedovku obloučkem a protrhl síť, nebo spíše trefil díru v síti a tak se hlavní sudí musel poradit s asistentem na čáře, jestli gól uzná. To se nakonec stalo a my už neměli sílu do poločasu něco  měnit a tak jsme do kabin odcházeli se čtyřgólovým mankem.

Ve druhém poločase jsme chtěli s výsledkem něco udělat, ale vzali jsme to opět za špatný konec. Byla to marnost nad marnost a tak jsme si ještě čtyřikrát lovili míč v síti. Nakonec jsme tedy z Chodovky odjížděli s pěknou ostudou a vědomím, že se v tabulce posuneme zase o krůček níž. Byl to pěkný trapas a tak nezbývá nic jiného, než se omluvit všem fanouškům Heřmanky, zvlášť těm, kteří vážili cestu s  námi do těch zapadlých končin a rychle na to zapomenout, nebo lépe, poučit se z chyb, které jsme tam vyráběli a vzhůru k lepším zítřkům.

 

 

Zpět