MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 3. kolo I.B třída

08.09.2013 15:00

Klenčí - Heřmanova Huť  1:0 (1:0)

sestava: Kalián - Šůla, Beloso (75. ČK), Ulč (63. Paveza), Mencl - Cejthamr, Lakó J., Veselovský (C), Poslední M. (63. Poslední Jar.) - , Németh, Lakó V.

hráči, kteří nenastoupili: Konvalinka, Poslední Jak., Škuban

Ve třetím kole jsme zajížděli na horkou půdu do Klenčí, kde jsme chtěli potvrdit jednoznačnou domácí výhru nad Zbůchem a zároveň jsme chtěli přerušit nepříznivou bilanci zápasů hrající se v neděli, kdy se nám v tuten den v týdnu opravdu nedaří. Před odjezdem do Klenčí řešil trenér Zenkl koho nechá k dispozici béčku a hlavně musel vybičovat Posledňáka k tomu, aby si skočil domů pro věci, páč naše staronová posila si střelky nechala doma s tím, že se ještě necítí na to nastoupit na plac.

Klenčí je soupeř, který nám moc nesedí a tak jsme do zápasu vstoupili s menším respektem, avšak ani soupeř nejevil chuť k nějaké přehnané aktivitě a tak se první poločas nesl v duchu klasické oťukávačky. K prvnímu vážnějšímu ataku branky se odhodlal Pepíček, ale jeho střelecký pokus domácí nechyt zneškodnil. Na druhé straně měl ke gólu sakra blízko i soupeř, ale již překonaného Kaliho zastoupil na brankové čáře Ulčinho, který míc odeslal do bezpečí. První poločas spěl pomalu k remízovému konci, ale po koncertním sólu na píšťalku a nervy hostů v podání mistra, který soudcoval zápas bylo vše jinak. Po faulu na domácího hráče, ke kterému došlo evidentně metr před vápnem se rozhodčí zachoval tak, jako by před zápasem četl notičky od bafuňářů z Klenčí a zcela nepochopitelně nařídil pokutový kop, jenž domácí využili ke vstřelení první branky. Je škoda, že neviděl jasný faul na Komína v šestnátce Klenčí, páč pak by to bylo na penalty 1:1. Do šaten jsme tedy šli s jednogólovým mankem, ale v kabině vládla bojová nálada a před námi bylo dlouhých 45 minut na otočení výsledku.

Jenže ve druhém poločase to vypadalo, že notičky, které rozhodčí obdrželi před zápasem nařizují, že se ke čtverci domácích nesmíme ani přiblížit. Pomezní mával jak na prvního máje v době největší totality a hlavní sudí podle toho i foukal do toho kovového co držel v ruce. I přes veškerou snahu domácích hráčů a jejich pomocníků v černém jsme si nějakou šanci vypracovali, ale bohužel Vesiho dvě nadějné střely zneškodnil domácí gólman. V 75.minutě naše nespokojenost s výroky pana soudce vygradovala a po dalším nepřesném posouzení situace šel Javi rozhodčímu poblahopřát pošpanělsku. Ten však nic nepochopil a našeho španělského záložníka poslal, po druhé žluté, do kabin. I když jsme se v početní nevýhodě nevzdávali, tak se nám výsledek nepodařilo zremizovat a prohráli jsme 0:1.

Zpět