MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 21. kolo I.B třída IV. TŘÍDA sk. "A"

08.06.2014 17:00

Všeruby "B" - Heřmanova Huť "B"   1:5 (1:2)

Rozloučit se s letošní sezonou jsme jeli do Všerub, kam nás dorailo přesně jedenáct, Owen tak nemusel řešit koho posadí na lavičku a mohl v klidu rozmíchat registračky přítomných playerů. Z áčka nás posílil Kali a do středu zálohy se k němu připojil kolega z prvního mužstva, Pepé Vyskoč, který potřeboval vyběhat jedno rodinné překvapení ;-) V hrací den panovalo v západních Čechách úmorné vedro a tak bylo logických krokem, že většina mužstva se před samotným zápasem posilnila menším vychlazeným zlatavým mokem - nebylo to vůbec na škodu, páč jsme stejně čekali na domací, kteří se na utkání scházeli jako švábi na pivo. Všerubských se nakonec na place sešlo jen osm, s tím, že jim budou postupně docházet spoluhráčí, kteří odcestovali s jejich áčkem.

Náš úkol byl tedy jasný, v početní výhodě vstřelit co nejvíce gólů, což se nám začalo dařit hned od první minuty, kdy se trefil Kali. Za chvilku to bylo 2:0 pro naší partu hic a zdálo se, že si stihneme udělat pohodlný náskok. Poté Pepé Vyskoč prokličkoval až na brankovou čáru a ke skórování vybídl malého Segiho, rozhodčí však gól neuznal pro údajný offside. Tuto byl pověstný zlomový okamžik zápasu, domácí se postupně posilňovali příchozími kusy a zároveň se jim povedlo snížit na 1:2. My jsme potom předvedli již tradiční hádací vložku, která byla opravdu trapná - naštěstí byl konec poločasu a tak jsme si to mohli "v klidu" vyříkat za lajnou.

Vedro sice nepolevovalo, ale přesto jsme do druhého dějství šli s chladnou hlavou. Všeruby měly již i hráče na lavičce a tak u nás panovaly obavy, abychom nakonec nedostali kotel. K překvapení všech, i nás samotných, jsme k poslední pětačtyřicetiminutovce nastoupili zodpovědně a místo "očekávaných" branek v naší síti jsme naopak obdarovali třemi banány domácí borce. Se sezonou jsme se tedy rozloučili důstojně, když jsme Všeruby rozdrtili rozdílem třídy, 5:1 a bylo krásné poslouchat pláč domácích hráčů, kteří ronili slzy nad našim nesportovním chováním, když jsme jim prý dali srabácké góly, když jich bylo méně :-D Pánové všerubští, není naší vinou, že jste se nesešli a věřte, že ani my jsme nebrečeli, když jsme dostali dardu v zápasech, kde nás bylo méně než hráčů soupeře. Navíc by zápasu slušelo předčasné ukončení z důvodu nesportovního chování domácích fanoušků, resektive hlavně jedné "fanynky". Ta "ženská" by měla chodit kanálama, aby nebyl slyšet ten její nechutný slovník, za který by se snad musel stydět i vysloužilý dlaždič!!!

Zpět