MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 20. kolo I.B třída IV. TŘÍDA sk. "A"

01.06.2014 15:00

Heřmanova Huť "B" - Přehýšov   6:2 (5:1)


V posledním domácím zápase jsme hostili sousední Přehýšov, hrálo se pro nás v netradiční den, neb   kvůli kolizi se střetnutím našeho áčka jsme se s hosty dohodli na odehrání v sobotním odpoledni. Na zápas jsme se sešli ve slušném počtu, což se o hostech říci nedalo, do Heřmanky jich dorazilo pouze sedm a tak čekali na gólmana, že s ním dají dohromady nejnižší možný počet playerů. Nakonec se to klukům povedlo a zápas jsme mohli odehrát. V naší soutěži se jen zřídka stane, že na zápas dorazí více hostujících fanoušků než jejich hráčů a i kdyby přijeli Přehýšovští s plném počtu, tak pořád by jejich fandů bylo více. I díky nim bylo zcela vyprodáno, neb ani naši příznivcí si nenechali tuto derby ujít ;-)

Rozdíl v počtu hráčů byl znát i na hřišti, hned v první minutě jsme se dostali do vedení, když se prosadil střelou z vápna náš ostrostřelec Kali.  Vteřinovka se hodinkách možná ani dvakrát neotočila kolem své osy a už jsme vedli 2:0. V ten moment to vypadalo, že si budeme pohodlně zvyšovat skóre, když hosté potrestali naší nedůslednost v obraně a snížili naše vedení. Poté jsme se celkem dlouho nemohli dostat do tempa a zápas jsme zbytečně zdramatizovali. Naštěstí jsme se do poločasu nakonec vzpamatovali a postupně jsme své vedení navýšili na pohodlných 5:1

Jestli jsme v prvním poločase hráli chvilku nesoustředěně, tak ve druhém to bylo skoro po celých čtyřicet pět minut. Bylo až neskutečné co jsme hostům dovolovali. Chvilkami se zdálo, že v oslabení je naše mužstvo, každý si chtěl dát gól a naše obrana s Konvičem za zády čelila jednomu protiútoku za druhým. Nakonec jsme teda neprohráli, ale výsledek druhého poločasu, 1:1, mluví za vše. Nicméně, vyhráli jsme celkově 6:2 a jak se říká, historie se již nebude ptát jak jsme se k takovému výsledku dopracovali ;-)

 

 

Zpět