MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 18. kolo I.B třída IV. TŘÍDA sk. "A"

17.05.2014 17:00

Heřmanova Huť "B" - Pňovany   1:1 (0:0)  PK 7:8

 

Po dvou zkušenostech s menším počtem hráčů v poli jsme se tentokrát sešli v hojnějším počtu a tak Owen musel po delší době ukázat svoje kartářské umění, když míchal sestavu. O pouťovém víkendu jsme doma hostili Pňovany, které jsme případnou výhrou mohli přeskočit v tabulce. Výkony v posledních dvou zápasech v oslabení nám vlily dost      optimismu před samotným zápasem, zvlášť když jsme mohli klidně i střídat. Mezi tři tyče se tentokrát postavil Konef, který byl povolán od stolku časoměřičů na motokrosu, páč Efa stále simuluje zranění nohy :-)

Před začátkem utkání jsme měli obavy, že když je nás plný počet na place, tak že si budeme navzájem překážet a možná i proto si Segi v páté minutě vzal řešení na sebe. Po jednom souboji u naší lavičky se na zemi ocitl malej Segi a tak se velkej proměnil v Zoro mstitele a začala menší strkanice po níž musel předčasně do sprch právě velkej Segi a zároveň i jeden z hostujících wreslingářů. Po fotbalové stránce byl souboj s Pňovany celkem vyrovnaný, přesto by se dalo říci, že pomyslné misky vah byly nakloněny na naši stranu, bohužel však bez gólového úspěchu.

Ve druhém poločasu jsme byli ještě o fous fotbalovější a naše aktivita byla odměněna vedoucí brankou. Ve vápně se hlavou prosadil jeden z našich „největších“ hráčů, malej Segi se pověsil do vzduchu a gólmanovi Pňovan nedal žádnou šanci. V dalších minutách jsme mohli přidat pojistku, ale místo dvoubrankového vedení jsme hostům dovolili vyrovnat. Naše    snaha o opětovné vedení zápasu byla znatelná a dokonce jsme i skórovali, ale Zenklovi bohužel nebyla branka uznána pro údajný ofsajd. Do devadesáté minuty nakonec již neuspělo ani jedno z mužstev a tak jsme se chytali vyhrát aspoň v      penaltách.

Berbrovu specialitu jsme začali skvěle, po třech pokusech na každé ze stran jsme vedli 3:1, páč kromě přesných exekutorů kopů i Konef zamkl své zařízení. Vítězství už bylo skoro jasné a tak došlo ke změně střelce naší čtvrté penalty, Kali svůj pokus přenechal Konvičovi a ten mířil pánu Bohu do oken. Tím jsme evidentně rozzuřili paní Štěstěnu a ta nám       nedovolila proměnit ani pátou penaltu. Samotné rozhodnutí bylo na Urbim, který se sice necítil, ale musel, páč už stříleli skoro všichní. Náš obránce si však špatně změřil branku a to  kulaté nakonec poslal pouze do tyče, takže jsme na  penalty prohráli 7:8.

Zpět