MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 14. kolo I.B třída IV. TŘÍDA sk. "A"

20.04.2014 15:00

Po posledním neúspěchu s Kunějovicemi jsme měli ideální možnost na reparát, když jsme doma hostili poslední celek tabulky, rezervu Sulkova. Předzápasové informace z důvěryhodného zdroje o stavu soupeře nám nalily další kapky optimismu do krve. Trenér Owen musel být spokojen i s počtem hráčů, neb se nás dostavilo patnáct kousků, bohužel se později ukázalo, že nás bylo sice 15 hráčů, ale fotbalistů bylo sakra málo. První vrásky Owenovi přidělal Efa, páč se den před zápasem nebyl osvěžit a jak víme, tak to má trošku vliv na výsledek ;-)

Ještě na plac jsme šli s úsměvem a s odhodláním si pěkně upravit skóre, ale s prvním dotykem s míčem to z nás nečekaně padlo. Ani jsme si nestačili uvědomit, že už zápas začal a již jsme prohrávali 0:1. Bohužel místo toho, abychom si uvědomili, že se Sulkov sám neporazí a budeme muset tedy zabrat, tak jsme prohrávali 0:2. My jsme na sebe koukali jak vyorané myši a nebyli jsme schopni si pořádně nahrát, a aby toho nebylo málo, tak nás po chvilce hosté obdařili ještě jedním banánem. Poté jsme se sice trošičku herně zvedli, ale bylo to opravdu jen trošičku, i jsme se občas blížili k brance soupeře, bohužel nám však chyběl klid ve finální fázi a vždy jsme ztroskotali na další naší nepřesnosti. Bylo smutným faktem, že s posledním týmem jsme první poločas prohráli 0:3, ale ještě smutnější bylo, že jsme prakticky ani jednou nevystřelili na zařízení.

Před druhým poločasem byl v kabině pochopitelně průvan, ale řekli jsme si, že v pralese není nemožné to otočit a tak jsme na hřiště šli s chutí to dokázat. Owen omladil kraje zálohy a Bezmiho poslal do obrany, páč tuten skopčák svým účesem sice získal na rychlosti, ale neuvědomil si, že je jediný s originálním sestřihem a tak jeho přihrávky není nikdo schopen doběhnout ;-) Herně druhé dějství sice vypadalo lépe, ale čtvrtý gól hostů nás dostal do kolen. V 65.minutě se na plac dostal Zenkl, který se postavil do útoku a Bohemák se stáhl do zálohy. Za důvěru trenéra Owena se trenér Zenkl odvděčil gólem, Bohemák vystihl rozehrávku hostí a získaný míč poslal na kopačky mladého útočníka, Zenkl si chvilku rovnal to kulaté, aby to pak poslal přímo do vinglu. Tutim gólem rozesmutnil část ochozů, páč s hlavou v dlaních si uvědomili, že prohráli sázku se svým lodivodem. No a aby toho nebylo málo, tak po chvilce Kali vybojoval penaltu a míč si opět postavil Zenkl – 2:4. V ten moment bylo na hřišti jen jedno mužstvo a zdálo se, že se nadechujeme k závěrečnému náporu, bohužel však přišel jeden brejk v podání Sulkova a bylo to opět o tři branky. Na tuten úspěch hostí jsme ještě dokázali zareagovat a nebylo to nikým jiným než opět Zenklem. Náš útočník věděl kde stát a z hranice malého vápna dovršil svůj hattrick. K naší smůle to bylo chvilku před koncem zápasu a tak tuten gól znamenal pouze kosmetickou úpravu skóre utkání, které jsme tak prohráli 3:5.

Na pozápasové tiskové konferenci U Čivavy objasnil nejmenovaný předseda klubu tajemství Zenklových gólových úspěchů, náš útočník se ve hře údajně prezentuje jistou průkazkou na jejíž základě se hráči soupeře zachovají jako slušně vychovaní mládencí a nechají Zenkla v klidu skórovat ;-)

Zpět