MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 13. kolo I.B třída IV. TŘÍDA sk. "A"

13.04.2014 16:30

Ve třetím kole jsme cestovali do Nekmíře, kde hrají své domácí zápasy Kunějovice. Vzhledem k tomu, že naše áčko hrálo ve stejný den, tak jsme nemohli počítat s Kalim ani se Zenklem a tak se nás do dresů převlékalo přesně jedenáct a to navíc nebyli všichní zdravotně v cajku. Jedno z pozitiv byl fakt, že den před zápasem Owen rozebíral taktiku s Efou u několika žejdlíků zlatavého moku a tak jsme věděli, že v prvním poločase budeme mít nulu v kolonce obdržených gólů.

Zápas jsme začali ve stejném stylu jako před týdnem v Blatnici, ale naštěstí jsme se brzo probrali. Domácí sice působili fotbalovějším dojmem, nicméně když už jsme soupeře pustili na dostřel branky, tak tam byl Nio z Metrixu, neboli nejlepší brankař na tři. My jsme podnikali především rychlé výpady, a z jednoho takového mohl skórovat malej Posli, když mu nahrál Jarda Alexa do 100% loženky, náš mladý útočník však mířil pouze do padajícího nechyta Kunějovic. Po chvíli jsme šli opět do nebezpečného brejku, Jarda dobíhal míč ve vápně kde ho domácí gólman zastavil šlapákem, který měl být jednoznačně oceněn redkou, ale sudí se zřejmě zalekl fanoušků, kteří zuřili jako sprosté stádo buVOLŮ a tak vytáhl pouze kartu žluté barvy. Následnou penaltu bezpečně proměnil náš kapitán Kamík a tak jsme se ujali zaslouženého vedení. Druhý náš úspěch na sebe nenechal dlouho čekat a v hlavní roli byl opět Jarda Alexa. Tuten náš hbitý útočník v rohu vápna naznačil přihrávku na penaltu a pak v klidu poslal merunu podél nohy bezmocného brankáře Kunějovic. Do poločasu jsme měli ještě nějaké náznaky šancí, ale ani jeden z nich už bohužel neskončil naší radostí.

Zápas jsme měli skvěle rozehraný, ale čekalo nás 45minut což jsme věděli, že je sakra moc času na vstřelení klidně i šesti gólů. Od rozehrání míče ve středu hřiště jsme mohli spozorovat, že soupeř vysunul pressing což nám dělalo neskutečné problémy. Najednou jsme neměli čas na klidnou rozehrávku, začali jsme zmatkovat a to kulaté nám začalo odskakovat od nohou. První gól na sebe nenechal dlouho čekat a pak ten kolotoč pokračoval. Jedna chyba za druhou dávala domácím dostatek možností k nebezpečným výpadům. Bohužel přišel vyrovnávací gól, po něm se domácí ujali vedení a prakticky po našem rozehrání jsme inkasovali počtvrté. Ano, prakticky všechny góly jsme dostali po individuálních chybách, ale nikdo ty chyby neudělal schválně, takže mnohem ostudnější než obdržení čtyř rychlých gólů bylo naše následné rozhádání. Kdybychom tu energii, kterou jsme věnovali do hádání se věnovali do soustředění na hru, tak nepadl pátý gól, který prakticky rozhodl zápas. Poté jsme se trošku zklidnili a nebo spíše zdravě naštvali a zase jsme začali hrát, bohužel náznaky šancí zůstali náznaky a tak jediný úspěch ve druhém poločase zaznamenal Rajty, který odkopával míč z nějakých 35metrů směrem k domácí kisně a k překvapení všech tuten odkop skončil gólem. Zápas tedy nakonec skončil naším neúspěchem v poměru 3:5 a v neděli budeme mít možnost si napravit reputaci, když doma hostíme beznadějně poslední Sulkov.

Zpět