MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 11. kolo I.B třída

02.11.2013 14:00

Heřmanova Huť - Koloveč "B"  2:2 (1:0)     PK 2:3

branky: 15´ Veselovský, 60´ Sedlák

PK: Beloso X, Lakó J. O, Lakó M. O, Cejthamr X,

Veselovský X

střídání: 30´ Németh za Šůlu, 55´ Sedlák za Poslední Jar.

ČK: 80´ Mencl

V 11.kole naší ligy jsme doma hostili rezervu Kolovče a vzhledem k postavení obou mužstev v tabulce byl favoritem tým z údolí kartáčů. Trenér Zenkl opět nemohl počítat s pomocí pana Pavezy, kterého na plac nepustilo bebíčko ze zápasu s Pňovany, kde pomáhal naší Benfice. I když máme tým zdecimovaný zraněními a zároveň se zápas kryl se střetnutím béčka v Přehýšově, tak zbyly i nějaké kusy na střídání.

Že si fotbalový bůh zasedl na Heřmanku se ukázalo i v tutom zápase, již tak početnou marodku rozšířili Šuli a Posledňák, když oba ze hry vyřadilo svalové zranění. Nicméně i přes nepřízeň osudu se nám povedlo v prvním poločase vstřelit gól, do listiny střelců se zapsal Vesi.

Dobře rozehrané utkání jsme chtěli udržet i ve druhém dějství a když se Honzovi povedlo zvýšit naše vedení na 2:0, tak se zdálo, že si opět budeme moct zapět vítězný pokřik. Ale druhý poločas jsme dohrávali v početní nevýhodě, Bezmi totiž neudržel nervy na uzdě a po několika nepřesných výrocích hlavního sudího jej nazval pánskou chloubou což bylo slyšet až do Přehýšova, kde v tu dobu hrálo naše béčko. Man in Black s Bezmim nesouhlasil a jako výraz svého nesouhlasu našemu bekovi ukázal žetonek červené barvy. Bohužel ani dvoubrankové vedení pro nás neznamenalo výhru, hosté dokázali proč jsou před námi a do devadesáté minuty se jim povedlo vyrovnat. Poprvé v letošní sezóně jsme si tak mohli vyzkoušet trefování zařízení z penaltového puntíku, ale nedostatek praxe s Berbrovým experimentem se podepsal na našich pokusech a na penalty jsme prohráli 2:3 a tak bonusový bod putuje do Kolovče.

Zpět