Heřmanova Huť opanovala duel v Ledcích a již je pátá!

08.11.2015 20:53

Hosté v duelu dvou týmů, které na tom byly před vzájemným utkáním velmi podobně, rozhodli o své výhře již v první půli a dokráčeli tak ke třem bodů a již páté příčce.  

 

Oba týmy byly před vzájemným střetnutím srovnány v průběžné tabulce pod sebou, lépe na tom byly o jediný bodík Ledce. Ovšem ty jako první inkasovaly. Již v sedmé minutě totiž přišel povedený pas Németha na Josefa Cejthamra, který se kvůli nekomunikaci v domácích řadách prosadil mezi třemi protivníky a následně zakončil přesně k tyči. Stejný hráč se na listinu střelců zapsal i za nedlouho poté, když se postavil exekuci volného přímého kopu a trefil se přesně k tyči. Půl hodinu z říše snů zakončil Benedikt Németh, když jej na malém vápně oslovil svou přihrávkou Adam. Ten se také ještě stihl do poločasu stát dvougólovým jako jeho parťák, když využil svého dobrého napadání domácí rozehrávky, vyhrál souboj s gólmanem, který byl u míče o něco později a následně přišlo zakončení do prakticky prázdné. 

Na šedesát přítomných fanoušků se ve druhém poločase dočkalo velkého nástupu svých hráčů a také poměrně brzkého snížení. Mareš rozehrál volný přímý kop nakrátko do strany na Ondřeje Hana, jenž uspěl ranou k pravé tyči. Jenže prakticky vzápětí uťal domácí nadšení Benedikt Németh. Útočník Heřmanovy Hutě dokonal hattrick v utkání poměrně šťastně. Cejthamr poslal centr do vápna, odkud jej Adam napálil do břevna. Kulatý nesmysl se odrazil k právě dnešnímu nejúspěšnějším střelci a ten hlavou rozvlnil síť. Poslední slovo a korigování výsledku obstarali domácí. Tupý našel ve vápně Aleše Paška, který se po drobném závaru na malém vápně prosadil dorážkou. Více toho ale již Ledce nestihly a zapisují tak po skvělé jízdě druhou porážku v řadě, naopak hosté vítězí počtvrté z posledních pěti utkání.             

Ohlasy k zápasu

FK TJ Ledce
Matějka Marek: "První poločas jsme zaspali, soupeř byl jednoznačně lepší. Pak jsme se hodně zvedli, po prvním gólu jsme hodně chtěli, ale nešlo to už. Neměli jsme bohužel gólmana, má záda  v háji a druhého nemáme. Nastoupil tak amatér, ale i tak bych mu rád poděkoval."
TJ Heřmanova Huť
Vavřina Vladimír: "První poločas jsme byli jasně lepší, mohli jsme dát i více branek. Pak na nás oni paradoxně vlétli, měli dobrou zhruba desetiminutovku, pak jsme se z toho vymanili a dohráli jsme to."

Zpět