MISTROVSKÉ UTKÁNÍ: 10. kolo I.B třída IV. TŘÍDA sk. "A"

10.11.2013 14:00

Heřmanova Huť "B" - Všeruby   3:3 (0:0)    PK 2:3

V posledním zápase sezony jsme doma přivítali celek ze Všerub, který měl o dva body více než my. Nám se v posledních utkáních nedařilo podle představ a tak jsme potřebovali dokázat, že jsme fotbal hrát nezapomněli. Owenovi se hlásilo třináct kusů a tak náš trenér může být s účastí ve všech zápasech spokojený, neb ani jednou se nám nestalo, že bychom nastoupili v nedostatečném počtu a až k tomu ještě začneme trénovat, tak si bude moct Owen chrochtat radostí.

V samotném střetnutí jsme po dlouhé době předváděli snesitelnější podívanou a hned ve druhé minutě jsme mohli jít do vedení, když se Jarda Alexa řítil sám na gólmana, bohužel však trefil jeho hrudní košíček. I když jsme nepředváděli tak hororový výkon jako třeba v Přehýšově, tak lepší než soupeř jsme nebyli. Všerubští se dostávali do šancí, ale co neletělo mimo, to pochytal nejlepší gólnam na tři, Efa. Po delší době se do útoku dostal Bohemák, ale důvěru v něj vloženou trenérovi v prvním poločase nesplatil. Nejdříve se dostal k hlavičce, ale míč se od jeho šišky odrazil mimo tři tyče a pak po skvělé Urbiho přihrávce nezkrotil míč a z vyložené šance bylo kulový. Naštěstí měli i hosté v sychravém počasí zvlhlý střelecký prach a tak jsme do kabin odcházeli za stavu 0:0.

Ve druhém poločase byly k vidění konečně i góly, nejprve Jarda Alexa procedil míč přes gólmana Všerub a chvíli na to se do listiny střelců zapsal Bohemák, který po milimetrovém centru pana Zelenky uklidil míč do sítě hlavou. Poté se proti nám postavila paní štěstěna, hosté zahrávali přímák a jejich střelec svůj pokus olízl o naši zeď a míč tak šel do protipohybu Efy. Na trefu hostí jsme zareagovali během chvilky, Kali si zasprintoval z půlky hřiště, položil si gólmana a merunu poslal do prázdné branky. V ten moment se zdálo, že jsme na koni a zápas nemůžeme ztratit, bohužel zdání klamalo. Soupeři jsme nechávali zbytečně moc prostoru a ten toho dvakrát dokázal využít.My jsme se sice taky tlačili do šancí, ale zbytečně jsme před vápnem kombinovali a ke střele se prakticky nedostali.

Po nerozhodném výsledku tak na řadu přišly penalty, za nás jí dokázali proměnit jen Kamík s Bohemákem, Ulčinho to poslal do gólmana, Kali trefil pouze tyč a "prudká" střela pana Zelenky se k bráně kutálí možná ještě teď :-)  Všerubští se trefili třikrát a tak si urvali bonusový bod.

 

Zpět